I dag lanserer Samsung sitt nyeste initiativ innen gaming – QLED Beats the Cheats. Initiativet har som mål å få flere gamere til å bruke riktig teknologi i stedet for å ty til onlinejuks for å forbedre spillingen sin. Samsung har på utvalgte nettsteder for juks lastet opp falske juksekoder som uttrykker at riktig TV-teknologi gir deg fordeler som kan ligne de du får ved å laste ned juksekoder, og gjør at du kan forbedre spillingen din med god samvittighet.

– Vi vet at det er vanlig å laste ned juksekoder på nett for å komme seg videre i et spill, men det er ingen langsiktig løsning. Vi håper at initiativet vårt QLED Beats the Cheats på humoristisk vis kan være en øyeåpner for de som bruker juks og gi dem et bedre og ærligere alternativ, sier Knut-Eirik Bruvold-Rørnes, produktspesialist på TV hos Samsung Norge.

De falske juksekodene er lastet opp på populære spillnettsider og ser helt ut som en hvilken som helst annen juksekode. De består av en kodet fil og en readme-fil. Vanligvis er readme-filen en installasjonsmanual og den kodede filen er den faktiske juksekoden som man installerer på konsollen sin. I Samsungs QLED Beats the Cheats er koden byttet ut med en tekst som beskriver hvordan riktig teknologi kan gi deg lignende fordeler som ved juks. Readme-filen oppfordrer jukserne til å besøke Samsung.com der de kan utforske den beste TV-teknologien for å forbedre spillingen sin – uten juks.

Samsungs QLED TV-er er utstyrt med teknologi som lar spillere utvikle seg naturlig. Freesync synkroniserer spillets og TV-ens oppdateringsfrekvens dynamisk og garanterer en jevn spillgrafikk. Den innovative innstillingen Real Game Enhancer+ lar TV-en omgå enkelte videoprosesser som resulterer i et av de laveste inputlagene på markedet på bare 10 millisekunder. Sist, men ikke minst, byr Samsungs QLED-teknologi på eksepsjonell lysstyrke og skarpe kontraster som gjør det lettere for spilleren å oppdage fiender.

QLED Beats the Cheats består av:

1. Aim assist hack (CONSOLE) - En juksemetode som hjelper spillere med å sikte – men i QLED Beats the Cheats kan juksemetoden sammenlignes med effekten av Freesync-teknologien og funksjonene fra Real Game Enhancer. FreeSync og Real Game Enhancer tilpasser nemlig bildehastigheten etter hva som skjer i bildet. Dette gir mykere og forsinkelsesfri animasjon som gjør det lettere å ha presisjon i siktet.
2. Trigger hack (CONSOLE) - En juksemetode som hjelper spillere med å skyte/reagere så raskt som mulig. I stedet lar QLEDs Auto Game Mode TV-en omgå enkelte videoprosesser og muliggjør minimalt med ”input lag”. Dette gir spilleren den beste forutsetningen til å reagere raskere enn motstanderen.
3. ESP (Extra Sensory Perception) hack - En juksemetode som gir bedre sikt i mørke grotter, skygger eller terreng. Dette sammenlignes med Real Game Enhancer+ funksjonen Real Black Equalizer der lysstyrken og kontrastene i Samsungs QLED-teknologi gjør at spilleren tydelig kan se kontraster, selv i de mørkeste scenene. Dette innebærer at få kan gjemme seg for noen som spiller på en QLED.
For mer informasjon om QLED Beats the Cheats se filmen: https://youtu.be/jd9gRf5VjyU eller besøk www.samsung.com for mer informasjon om Samsung og våre produkter.