Tenk litt på det. Uansett hvor flotte og tynne rammer det er rundt skjermene, og hvor vellykket designet på dagens TV-er er blitt, er det knapt mulig å hevde at de store og sorte skjermene pynter opp interiøret i stua. Heldigvis finnes det et veldig smart, brukervennlig og vakkert alternativ som passer perfekt til ethvert trendy hjem. Dette er Samsung The Frame. Denne stilige skjermen gir en flott og naturlig TV-opplevelse når du vil slappe av om kvelden sammen med familien eller partneren din, og vakker kunst som pynter opp i stuen når den er av. 

Art mode

Hva om du hadde tilgang til et helt galleri med flotte bilder fra kjente kunstnere, som du kunne henge på veggen hjemme og bytte når du ønsker? Samsung The Frame er laget for å være akkurat det, og du bestemmer innholdet. I Art Store har du hele 1200 mesterverk å velge mellom i en masse forskjellige stilarter.  Hva er din favoritt? 

Men du kan selvsagt også vise familie- eller feriebilder slik at dine mest minneverdige øyeblikk kan pryde veggen. Bildene dine vil se like flotte ut uansett hvor i rommet du betrakter dem. Lys, kontrast og farger ser like naturlige og flotte ut uavhengig av betraktningsvinkel. 

Det er meget enkelt å tilpasse bildene til din egen stil og interiør. 
The frame Tilpasset stil.jpg

Flere størrelser

Utvalget av størrelser er stort, og The Frame kan kjøpes i størrelser som passer like godt på soverommet og kontoret som i stuen. Hva med en 32-tommer på soverommet, en 55-tommer på kontoret eller i kjellerstuen, og kanskje en 65 eller til og med en imponerende 75-tommer i stuen? Bilder som passer perfekt, uansett skjermstørrelse finner du lett i det omfangsrike kunstgalleriet Art Store. 

Med valgbare bilderammer som på et maleri

Samsung The Frame kan henges på veggen som et bilde, og du velger selv utseendet på den utskiftbare rammen. Kanskje du liker den i sort, eller kanskje i hvitt? Eller kanskje i mørkebrun eller beige? På de mindre modellene kan du leke deg med enda flere fargevalg som passer perfekt til ditt interiør. frames .pngRammene festes på magneter og kan skiftes på sekunder hvis du vil at rammen skal følge endringer i stil og fargevalg. Og du kan bytte ramme akkurat når du vil. 

Hvis du ikke har plass til TV-en på veggen, er det selvsagt ingen ting i veien for å plassere The Frame på en passende hylle, eller kanskje du heller vil tenke litt alternativt og plassere den frittstående på et stativ? Et No-Gap Wall Mount veggfeste og et standardstativ følger med i pakken. 

Stilren installasjon

Med vakker kunst på skjermen kan du selvsagt ikke ha masse kabler og kabelfloker på veggen under TV-en. Med The Frame tilhører dette fortiden. Opp til den nye og stilige TV-en går det kun en eneste tynn ledning for en stilren og lekker installasjon. 

The Frame registrerer også når det er bevegelse i rommet, og viser dine valgte bilder når du kommer inn i rommet, og slår seg av når du forlater det. living room.png

Flott TV som er lett å bruke

Det er viktig å huske at The Frame ikke bare er en flott bilderamme som du selv kan fylle med innhold, men også en flott og brukervennlig TV hvor brukervennlige menyer og fantastiske TV-bilder møter deg så snart du skrur den på med den elegante og intuitive fjernkontrollen. TV-en er enkel å sette opp, og du får rask og enkel tilgang til smart-TV-funksjoner og valg av innhold fra forskjellige kilder.

Og visste du at du kan vise to bilder fra to forskjellige kilder på skjermen samtidig? Det gir helt nye muligheter. Kanskje du vil følge med på direkte nyheter samtidig som du ser et matprogram, eller kanskje kjøre en treningsvideo mens du følger med på en av favorittseriene dine? Valget er ditt. 

De viktige stemmene

Uansett om du ser på nyheter, en villmarkserie, et matprogram eller en hektisk action-film ønsker du å høre tydelig dialog og klare stemmer. Her kan The Frame hjelpe deg med sin Active Voice Amplifier-teknologi. Den analyserer lyden og justerer automatisk volum og klangbalanse slik at du aldri går glipp av en eneste replikk. Art .png

Fantastisk bildekvalitet med QLED

For høyest mulig bildekvalitet er The Frame utstyrt med Samsungs egenutviklede teknologi QLED. Denne Quantum Dot-teknologien gir deg milliarder av farger, og en fantastisk naturlig bildeopplevelse med imponerende kontrast som passer like godt til dine valgte kunstverk som når du nyter en bra film, og gir nydelige bilder under alle lysforhold. Og kanskje du tror det er vanskelig å få perfekte bilder i akkurat din stue? Ikke i det hele tatt. Funksjonen Adaptive Picture sørger for at The Frame måler lysforholdene i rommet, og automatisk justerer både lysstyrke og kontrast. Om det er midt på dagen og norsk sommer på utsiden eller romantisk lyssetting en mørk vinterkveld, ser bildene like bra ut.